Simbat

simbat random runner

3 andere leuke online fruitautomaten van Simbat:

Hot Shot fruitmachineRandom FlashbackMultistake fruitautomaat van Simbat

Simbat is waarschijnlijk de omvangrijkste en populairste aanbieder van online fruitautomaten waarop u ook kunt betalen middels de telefoon. Oranje Casino is wel fantastisch, maar je kunt er niet betalen met telefoon. Ze hebben meer dan 100 verschillende en allemaal zijn het het soort spellen die we ook kunnen aantreffen in de gokhal. U moet dus denken aan automaten als Hot Shot, Oldtimer, Holdtimer, Kameleon en natuurlijk ook een hele mooie online variant van de Random Runner. Simbat heeft heel erg veel. Wat betreft gokhal gerelateerd aanbod ontbreken nog wel de multiplayer fruitautomaten, maar misschien worden deze ook nog een keer toegevoegd.

Onbeperkt gratis punten voor oefenspel
Bij Simbat kunt u zonder beperkingen oefenen op hun fruitmachines. Klik hiervoor op de knop “Play For Fun” in het menu van de gewenste fruitautomaat. Telkens kunt u weer 100 gratis oefenspel punten toevoegen aan het spel naar keuze. Erg hoffelijk is ook dat u zich hiervoor niet hoeft te registreren. Als u met de gratis punten wint dan zijn deze prijzen uiteraard niet uitkeerbaar. Ook op de Random Runner is dit het geval. Hoewel voor de hand liggend krijgt de helpdesk van Simbat toch meer dan eens dit verzoek.

Om echt geld spelen bij Simbat en registreren
Zoals al vermeld werd moet u eerst geld storten op een Simbat fruitautomaat voordat u om echt geld kunt gokken.  Dit kan op de volgende manieren. Met Ideal, Ukash, Paysafecard en betaalnummers. De betaalnummers bellen kan ten eerste per gesprek en dit kost €1,40 wat 14 echte credits oplevert op de betreffende fruitautomaat. Ten tweede kunt u per minuut inbellen wat €0,80 kost per minuut en telkens 8 echte credits geeft op het gekozen spel.  Voor het kopen van echte credits per telefoon hoeft u zicht niet eerst te registreren. Als u geld wilt storten met de andere methoden (waaronder het populaire Ideal) dan moet u zich eerst even registreren. Hiervoor klikt u op “Registration” en u hoeft dan in het begin alleen een emailadres en wachtwoord achter te laten. Dit kost ook zeer weinig tijd. Winsten vanaf €10 kunt u direct laten uitbetalen naar uw bankrekening en zijn over het algemeen binnen enkele dagen bijgeschreven.