Flashback

random flashback fruitkast

Bij Random Runner Kings kunt u zonder download op de Flashback fruitautomaat gokken. Helaas is er nog geen mogelijkheid om te spelen op apparaten van iPhone, Android of iPad. Maar op een computer is deze gokkast fantastisch. Spelen kan om echt geld met de functie “Play for real” (in het menu rechtsonder vindt u die functie). Het kopen van echte credits gaat het makkelijkst met iDEAL, maar er zijn meer betaalmiddelen. Bijvoorbeeld door het bellen van een 0909 betaalnummer.

Onderspel en clubspel

De Random Flashback fruitautomaat heeft een onderspel en een clubspel. Onze voorkeur en die van u waarschijnlijk ook gaat uit naar het clubspel, maar ook het onderspel kent een zeer leuke eigenschap. Als er een kroon valt op elke rol, dit mag kriskras en hoeft dus niet op de winlijn te zijn, dan wint u een onbekende prijs tussen de 8 en 80 credits. Als u een prijs wint van boven de 5 credits op het onderspel dan kunt u deze om nog grotere prijzen te winnen, overzetten naar het clubspel.

Op het clubspel van de Flashback zijn de prijzen hoger. De inzet op dit spel is 5. Elke credit is trouwens de helft minder waard dan in de fysieke gokhal. Waar het in een gokhal 20 cent waard is, is het op de online Random Flashback 10 cent waard. Het heeft 4 potten die allemaal tot 999 credits kunnen oplopen. Deze vormen gezamenlijk de winbank. Als u daar over heen gaat dan worden de credits automatisch verlegd naar de pot van het onderspel.

Prijzen

Drie sterren geven met 200 credits de hoogste prijs en ook op het clubspel van de Random Flashback fruitkast is er een onbepaalde prijs te winnen. Een mystery win. Met drie zevens als winnende combinatie vangt u tussen de 20 en 200 punten. Doordat het niet zeker is wordt het mystery genoemd. Andere symbolen leveren 40 of 80 credits op. Zoals het geval is met druiven, aardbeien, pruimen, sinaasappels, peren en bellen.