Powerjackpot

Powerjackpot’s Random Runner spelen:
De random runner van powerjackpot

De beste internet fruitautomaten van Powerjackpot

Zoals we in de titel van deze site hebben aangegeven zijn de fruitautomaten van Powerjackpot absoluut kras te noemen. Aan elke online automaat is namelijk een leuke jackpot gekoppeld van enkele duizenden euro’s. Ook op de Random Runner. Niet zo hoog als de jackpot op de Random fruitmachine op onze homepage, maar toch een hoger bedrag dan bij Jack’s Casino of Fair Play. Ook niet zo mooi als dit spel, maar ook weer niet afstotend. Deze jackpot is trouwens ook aanwezig op alle andere fruitautomaten van Powerjackpot en valt willekeurig. Het is dus niet zo dat een bepaalde combinatie zorgt voor het winnen hiervan. U merkt het wel wanneer het feest is op de aardige spellen van deze aanbieder.

Registreren
Bij Powerjackpot moet u zich eerst even registreren. Hiervoor klikt u op hun site ergens op de knop “Sign Up” en middels een nieuw scherm laat u een gebruikersnaam weten (hoeft dus niet uw echte naam te zijn en is dus anoniem), vult u uw emailadres en wachtwoord in, geeft u aan man of vrouw te zijn, vult u uw geboortedatum in en klikt u wederom op de knop “Sign Up”. Nu bent u geregistreerd en kunt u alle fruitautomaten bij hen spelen om echt geld waaronder ook de Random Runner. U ontvangt dikwijls extra inleg wanneer u een storting doet voor echt geld spel en u maakt natuurlijk naast de gewone fruitautomaat prijzen kans op de progressieve jackpot.

Geld storten
Bij Powerjackpot kunt u betalen met de volgende methoden:  Neteller, Skrill Moneybookers en Paysafecard. Daarnaast kunt u inbellen op een betaalnummer en dit kan per gesprek (€1,30 = 13 echt geld punten) en per minuut (€0,80 = 8 echt geld punten per minuut). Uitbetalen kan met winsten vanaf €10 en staat dan snel op uw rekening bijgeschreven.