Simbat

simbat random runner

3 andere leuke online fruitautomaten van Simbat:

Hot Shot fruitmachineRandom FlashbackMultistake fruitautomaat van Simbat

Simbat is waarschijnlijk de omvangrijkste en populairste aanbieder van online fruitautomaten waarop u ook kunt betalen middels de telefoon. Ze hebben meer dan 100 verschillende en allemaal zijn het het soort spellen die we ook kunnen aantreffen in de gokhal. U moet dus denken aan automaten als Hot Shot, Oldtimer, Holdtimer, Steptimer, Random Flashback en natuurlijk ook een hele mooie online variant van de Random Runner. Simbat heeft heel erg veel gokhal spellen waaronder het op Random Runner Kings uitgelichte Random Flashback. Een fantastische Simbat gokkast die u het beste kan spelen op uw computer. Alle Simbat spellen zijn namelijk uitsluitend geschikt voor op de computer en werken niet op mobiele apparaten.

Onbeperkt gratis punten voor oefenspel

Bij Simbat kunt u zonder beperkingen gratis gokken op hun fruitmachines. Klik hiervoor op de knop “Play For Fun” in het menu van de gewenste fruitautomaat. Telkens kunt u weer 100 gratis oefenspel punten toevoegen aan het spel naar keuze. Erg hoffelijk is ook dat u zich hiervoor niet hoeft te registreren. Als u met de gratis punten wint dan zijn deze prijzen uiteraard niet uit te keren. Ook op de Random Runner is dit het geval. Hoewel voor de hand liggend krijgt de helpdesk van Simbat toch meer dan eens dit verzoek.

Om echt geld spelen bij Simbat en registreren

Zoals al vermeld werd moet u eerst geld storten op een Simbat fruitautomaat voordat u om echt geld kunt gokken.  Dit kan op de volgende manieren. Met iDEAL, Ukash, Paysafecard en betaalnummers. De betaalnummers bellen kan ten eerste per gesprek en dit kost €1,40 wat 14 echte credits oplevert op de betreffende fruitautomaat. Ten tweede kunt u per minuut inbellen wat €0,80 kost per minuut en telkens 8 echte credits geeft op het gekozen spel. Als u geld wilt storten (ook met het populaire iDEAL) dan moet u zich eerst even registreren. Hiervoor klikt u op “Registration” en u hoeft dan in het begin alleen een e-mailadres en wachtwoord achter te laten. Dit kost ook zeer weinig tijd. Winsten vanaf €10 kunt u direct laten uitbetalen naar uw bankrekening en zijn over het algemeen binnen enkele dagen bijgeschreven.